ARRANGEMENT

ARRANGEMENT 

INFORMASJON OM BOOKING

  • Lokalene kan bookes til alle typer arrangementer
  • Lokalene er utstyrt med 6 stykk Trackman golfsimulatorer
  • Maks 24 personer totalt
  • Gratis utlån av golfutstyr

Daniel Reinhardsen

Daglig Leder

Telefon: +47 48 00 13 17

 

TA KONTAKT

5 + 9 =

«Golf er gøy for alle. Frizen belysning hadde en «sportslunsj» med kunder hos RDC Golf i mars. Det ble delt opp i mindre grupper på hver golfsimulator med blanding av nybegynnere og erfarne golfspillere.Høyt humør og konkurranse. Vi fikk god instruksjon av Daniel i RDC Golf. Alt av golfutstyr var også på stedet. Det ble servert bruschetta, brus og kaffe. Dette kan absolutt anbefales for bedrifter.» 

– Terje Frigstad, eier i Frizen AS

«RDC Golf legger til rette for alle mulige nivåer. De er imøtekommende, engasjerende, brenner for sporten og ønsker alle en god opplevelse. Deres fasiliteter er behagelige og utstyret er av topp kvalitet. 

– Torkel Herskedal Ivarsøy, velferdsansvarlig i Systematicus

«I februar hadde vi Teambuilding med simulatorgolf på RDC Golf. Dette var helt topp, og passet for alle uansett ferdighetsnivå. RDC golf hjalp oss å sette sammen et bra opplegg med opplæring, turneringer og hygge. Vi kommer gjerne igjen!«

– Vilde Christina Ekse, salgs- og markedskordinatoor i Unifon

«For et lokale og for en service. Feiret 60 års dag her med en hel gjeng med venner. For de fleste var golf helt ukjent, mens andre hadde rimelig lavt handicap. Gutta på huset hadde opplegg slik at vi kunne alle konkurrere med hverandre. Veldig proft og gøy. Latteren satt løst og det frister absolutt med gjentakelse. Kan virkelig anbefale et selskap eller bedriftsarrangement hos RDC golf. 

– Tom Gordon Hansen, prosjektutvikler i Kaspar Strømme